Rajčiny nepatria do chladničky!
Podľa štúdie uverejnenej vo vedeckom magazíne PNAS vedci zistili, že pri chladení rajčín dochádza k znižovaniu ich chuti. Nielen že sa spomaľuje proces ich zrenia, ale chuť sa z nich dokonca stráca. Po týždňovom pobyte v chladničke stratia asi dve tretiny ich pôvodnej arómy.
Zdroj: PNAS
Keď je reč o chuti a aróme, nami ponúkané rajčiny Tomatoberry patria k tým najchutnejším odrodám vôbec. Dôkazom toho sú mnohé ocenenia, ktoré táto odroda za svoju chuť a tvar získala. Patrí medzi odrody, ktoré sami na svojej záhrade pestujeme. Fotka je z minuloročnej úrody rajčín dopestovaných vo voľnej pôde. Odroda je pritom veľmi úrodná, z ôsmich koreňov bude dosť rajčín pre celú rodinu. Odporúčame!